Sunday, May 29, 2011

Thanks Blogwalking...

Hari nie baru boleh nak masuk blog...tapi kena byk step la plak.. dah masuk kat blog guna  Google chrome tu..still blog Love is Chinta saye xleh nak pecah masuk lg..jalan penyelesaian... right click kat header yg kuar password tu then open in new windows..alhamdulillah saye dah bleh masuk blog saye ngan selamat...



Godek punyer godek blog Love Is Chinta nie..rupa2 nyer dah banyak gegaran berlaku dalam nie rupenyer.. napa leh tak perasan ekk.. sowi laa kengkawan..komen/gegaran uOlls dalam posting abg Ben kasi gegar tu..ada yang masuk SPAM inbox..baru ari nie saye perasan..so,..HARUS laaa blogwalking Uolls balik n  follows.. uOlls jang lupa follow gak ehh..kasi laa follower Love is Chinta cecah 100 pun ok lah buat masa nie..huhuhuh..cian saye'..

Anyway..thanks kat blogwalker2 yang kasi GEGARRRR blog Love is Chinta yang kiut miut nie..hehehe... antaranya saye lom sempat nak gegar.. xper..saye gegar sekarang yer.... thanks to ;
 *Fauzie Jasmani
* Ima
Ros Anisza
Ly_Tulip
HajarRasdi [BdkKck]
* fRaMe+LenSeS
imnabila
Kei Seichi
sRie aRty !
msredcheesecake
*Arol Mubin 


DAN LAIN2 YANG BLOGWALKING HERE..DALAM APA JUA POSTING YANG SAYE' BUAT..
THANKS ALL..






























DATANG LAGI N KASI GEGARR... JGN LUPA FOLLOW EKK.... 
THANKS BLOGWALKING HERE..

4 comments:

  1. owh, ada mention name sy kt sini???Wah! Terharu...thanks ea... Nt rajen2 la dtg blog sy terjah... ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe... nanti saye terjah lagi ekk.. jgn lupa blogwalking slalu n follow... tq!

    ReplyDelete
  3. http://wardahsyurga-akudiadunia.blogspot.com/
    jemputlah sggh.(:

    ReplyDelete
  4. thanks jijie.. nanti fadz blogwalking ekk

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll