Saturday, May 7, 2011

Facebook PrOfile PicturE ~ BertukaRR~


Haaaa.....tentu uOlls terkejut tgok facebook profile picture saye dah bertukarrr....hehehe
Xtually, sempena hari ibu esok...saye sajer letak gambar mak saye nie..
nak tujuk kat uOlls bertapa cantik nyer mak saye.. hehehe
yg paling penting kasih sayang nya kepada anak-anak nye yang 9 orang nie tak berbelah bagi..
we all berbangga dapat Mak macam MAK..

Sempena hari ibu, saye nak wish kat mak.. Selamat Hari Ibu...
Semoga mak sentiasa diberkati olehNYA.. jasa Mak membesarkan saye hingga saya besar skrg nie...hehehe...memang xdapat saye nilaikan..
Saye sayang MAK...... muahhhs...

2 comments:

  1. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll