Tuesday, February 12, 2013

NJOI.. bOleH TenGok AsTrO FreE buLan-BuLaN.. SaPe Nak???

TerKejuT Tak???
Mana ade orang bagi siaran free jer kan..
Cuma bayar masa pemasangan jer..dah tu dapat Diskaun plak untuk Kad Prabayar
Sape xnak...angkat tangan!!!
njoi1.jpg (238×168)
Buat kawan-kawan yang masih belum ade Astro
yang dah ada Astro tapi rasa xberbaloi bayar bulan2 mahal sedangkan tak tengok semua channel pun..
atau yang senang nak budget agar bill astro anda tetiba naik plak disebabkan org lain gatal tgn g tepon astro nak langgan SPoRT Channel time bola..
Ha.. ni laa rasanya Plan yg sesuai untuk UOlls..
bleh NJOI TV kegemaran anda, hiburan, informasi dan pembelajaran berkualiti untuk seisi keluarga!!
TANPA KONTRAK
TANPA YURAN BULANAN
Hanya Bayar Dari RM180* untuk Dekoder + 2 kad Prabayar  dan RM 100 pemasangan.

Bayar serendah RM 280* ni sekali je.. 
Bulan-bulan xyah bayar cuma uOlls kena topup jer serendah RM20 untuk sesuatu PLAN untuk jangkamsa 15 hari.. murahkan.. cuma bayar apa yg anda tengok jer..

Antara Channel yg ada..
18 Basic Channel.. Free
20 Saluran Radio..Free

senarai+18+TV+njoi.jpg (356×337)

njoi+stesen+radio+satelit+percuma.jpg (356×337)


RM20 untuk 15 hari bagi kad Prepaid Channel yg anda suka..
pakej-prabayar-astro-njoi.jpg (600×500)

Prabayar NJOI.. cuma bayar bila perlu sahaja..
BERMINAT????

Hubungi saya Fadz: 013-2510490 atau email fazliana.madrus@gmail.com
untuk pemasangan..
Langganinya sekarang!! dan NJOI!!!


9 comments:

  1. Kad Topup Astro Njoi Promosi..!!

    Beli 1 Topup Pakej Mustika RM20... Boleh dapat 1 kad Topup Pakej Mustika hanya dengan harga Rm10...Jimat RM10.00


    www.anzdynamic.com/njoi

    ReplyDelete
  2. Kat mn nk beli topup?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a mana nak dapat????

      Delete
  3. Kad topup bleh cari kat kedai electric yg berdaftar. Klau duk area ampang/kg pndan ni..yg saya tau ada jual kat galaxy ampang.. bleh search astro njoi unt cari dealer kad yg bdkatan anda..

    ReplyDelete
  4. skarang kat umah mmg dah tukar pd astro enjoy,tapi bila nk lnggan astro best,xdpat la,dia nk suh topup,mcm mana?n mana nk bli topup tu

    ReplyDelete
  5. skarang kat umah mmg dah tukar pd astro enjoy,tapi bila nk lnggan astro best,xdpat la,dia nk suh topup,mcm mana?n mana nk bli topup tu

    ReplyDelete
  6. Saya beli kat www.nirozcomm.com dapat no company tu dalam service portal njoi channel 200..

    ReplyDelete
  7. Still adew lagi kew pakej NJOY nie..?

    ReplyDelete
  8. Still adew lagi kew pakej NJOY nie..?

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll