Sunday, January 27, 2013

Cuti Panjang

Lamanye blog saye cuti meng'hapdet'..

Takde kesempatan sebenarnya nak citer.. citer byk dah pending..
Dah masuk New Year pun.. Dah nak habis Jan 2013 pun..
Rasanye okey lagi ni nak wish all of u a very Happy New year
Semoga azam thn baru tercapai hendaknyer..

same with me too..
Dah beberapa tahun azam tak kesampaian jer..
this year ~ try my best,. hopefully boleh capai..Insyaallah..

This year, memohon keberkatan Illahi semoga kami sekeluarga lebih kasih mengasihi
Lebih sayang menyayangi
Lebih dan dimurahkan rezeki
Diberi peluang melahirkan sekali lagi.. (almost 1 year dah mencuba)
Diberi semangat dan kesungguhan dlm memberi pembelajaran pada aaqil
(dah nak masuk 5 thn.. dah pun g taska.. wpun pada org lain agak lewat mamanya antar taska kan.. hope aaqil boleh cepat blajar)

moga apa juga yang kami kehendaki diberkati dan dipermudahkan
olehNya..
Insyaallah, Ameen...

Welcome 2013
dan Salam Maulidurrasul..

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll