Sunday, October 21, 2012

Ape Cer ari ni..

Hai.. weekend uOlls ok ker?
Semalam... mendung n hujan je..
Hari ni nampak cerah sket... tapi kejap mendung, kejap gerimis..
Cuaca dah tak menentu kan...

Ape2 pun.. menu lunch fadz hari ni..
tadaaa....

SOSEJ, BROKOLI & CARROT

PAPPRIK CAMPUR

OUR LUNCH TODAY!!!...

Disebabkan last week fadz buat screening test & the result tidak menyenangkan.. sebab kolesterol tinggi... huhuhu... uOlls ade petua nak kurangkan kolesterol tak?.. fadz wat masa ni kena start laa kurangkan berat badan n lemak dlm badan nie.. xbleh dah tak nak amik kisah... bahaya u...

So fadz cuba nak kurangkan makan makanan yg tggi karbo mcm nasi.. wat permulaan cuba amik sesudu dua je unt satu sajian.. xkisah la nak amik lunch ke dinner ke, bf ker.. tapi dah dua hari ni fadz cuma amik bf semalam je.. mkn nasi goreng.. hopefully leh la tahan diet carbo ni.. chaiyokkk fadz..

hari ni fadz kena makan lauk n sayur je lah nampaknyer... 

Friday, October 12, 2012

Perfume Set - for Engagement & Wedding Give

End year 2012 is coming... sure a lots of Weds & Engagement ceremony kan..
So, for uOlss yang nak Original Perfume in set, u r welcome to window shopping & eye here & if interested.. pls contact me or just leave your comment yer.. Tq.

VERA WANG (WOMEN)
100ml Perfume
4ml Vera Wang Miniature
3 x Vials

RM 250/set

CHLOE
100ml EDP Perfume
50ml Body Lotion
2 x Vials

RM 315/set


HUGO BOSS
100ml EDT
2 x 50ml Shower Gel
2 x Vials

RM 235/set

HUGO BOSS ORANGE + HUGO XX
75 ml Hugo Orange Perfume
60ml Hugo XX Perfume
2 x 50ml Shower Gel
Vial

RM 375/set


COME AND GRAB IT NOW
WHILE STOCK LAST!!!



Perfume - October Sale



ORIGINAL NEW PERFUME IN BOX  / NEW TESTER PERFUME

Grab it now while stock last..


user posted image
GUCCI FLORA GRACIOUS TUBEROSE 
100ml EDT
NEW IN BOX
RM255

user posted image

MISS DIOR CHERIE
100ml EDP
NEW IN BOX
RM 260


user posted image

MARC JACOBS DAISY EAU SO FRESH

125ml EDT
NEW TESTER
RM 215

user posted image
CK BEAUTY

100ml EDP
NEW IN BOX
RM 210




Next .... another perfume waiting to grab!!!
Dont miss it okey.

Wednesday, October 10, 2012

Sharing is Caring : How to Maintain Our Healthy, Wisely








Info ~ Kite biasa nampak kannn...




Kenape yer semut akan berhenti seketika apabila bertemu dengan semut lainnya?.


Kalau korang nak tau, Semut yang terlihat “mengadu kepala” sewaktu bertemu itu sebenarnya sedang berkomunikasi.

T.C. Schneirla, seorang penyelidik di New York University, pernah mengadakan percubaan dengan semut dimana ia mengambil seekor semut lalu diletakkan dalam tempat yang berisi makanan.

Dan kemudian semut lain diletakkan dalam tempat yang berisi semut-semut musuh. Kemudian kelakuan kedua-dua semut ini diamati terutama ketika bertemu dengan semut lain dalam perjalanan nyer.

Dari penyelidikan itu, Schneirla menyimpulkan bahawa zat kimia yang dikeluarkan dari makanan ataupun dari musuh semut akan melekat pada semut itu. Ketika bertemu dengan semut lain, semut ini akan saling menyapa (bersentuhan).

Haaa, dengan saling menyapa inilah zat kimia dari semut tersebut akan memberi tau rakannya (melalui antena di kepala semut) apakah di lingkungan sekitarnya ada makanan atau ada musuh.
Owh!... patut la kenapa semut buat macam tuh.. jangan biarka diri anda di selubungi MISTERI

Sunday, October 7, 2012

JSD ~ Jamu Susuk Dara - Part 1

Maaf lah promo nie untuk golongan yang dah berkahwin dan mempunyai masalah dalaman wanita.. Jadi a kalau ada yang tak beapa suka saya minta maaf banyak2. Just nak share yang uOlls produk baru yang rakan saya telah cuba. Saye belum cuba lagi insyallah dalam masa tedekat ni saya cuba okey!!
Sekarang memang tengah hot product nie. Product kesihatan dalaman wanita, lelaki pun ada..
Ramai dah mencuba.. nak try pls drop kat comment ok..
So meh kita tengok apa kelebihan produk ni dan testimoni dari pengguna..

Yang ni Set untuk Anak Dara..
Pencuci Miss V dengan Masker Dara


1. ~MAGIC POWDER SUSUK DARA~
MASKER VAGINA...
~digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak
~dengan mgunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
~setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yg melekat dipermukaan faraj setelah bersih sapukan kembali 'MAGIC POWDER SUSUK DARA'
~hendaklah disapu keseluruhan termasuk area pipi kiri dan kanan

KHASIATNYA....

1-Permukaan FARAJ akan menjadi tegang dan halus
2-Lubang FARAJ akan mjadi rapat dan tertutup
3-Bibir FARAJ yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
4-Penggunaan yg bterusan dan kerap akan mengembalikan warna PINK sebenar dipermukaan faraj
5-Area sensitif faraj akan kembali membukit TEGANG dan akan meningkatkan kemahuan syahwat.

Bukan setakat untuk para isteri, anak dara dan kanak2 pun boleh tau ..

Lihat Testimoni;
Testimoni pada anak gugurl sy sendiri yg usia 1tahun 1bulan 23hari..:)-->> agent AashaYahya

Item: Masker Vagina rm25
...

Anak sy nie mang ada masalah ruam pempers yang teruk..asyik merah dan gatal2 jew kt area miss v die..hey kita sebagai ibu pun susah nk bt keja asyik merengek jew gara2 ruam lampin yg membuatkan ank sy terus2 meragam..huhu,sape ada 

nak tahu la mcm mana ye..

dulu sebelum kenal JSD dok sapu ubat Drapolene krim jew..bebotol2 beli..mang sentiasa jew ada kt umah, cian plak ank nie mcm tak boleh di pisahkn dgn krim tu..mula ambek masker duk sapu diri sendiri..tergerak plak nk sapu kt ank..sbb teruk sgt sampai digaru2 berkopek plak kulit die..

heyy isau sungguh, so pagi tu lepas mandikn die sy sapula..sapu balun abis..lepas tu pakaikn pmpers die..xla die tergaru2, mgkin terus rasa gatl tu hilang gaknye..

merah tu mang la merah da namanya pun ruam..teruk gak la! sampai ke petang xda merengek..petang lepas mandi pun sapu lg, tiap tukar pmpers sy sapu..sok petng da kering da tmpat yg di garu tu..tempat terluka tu..

hari ke 3 terus kering da xada lg..hehe,rasa happy sgt la dgn masker nie,alhamdulillah..bukn jew ibu guna malah baby sy pun guna sekali..syoknye dgn JSD..mang POWER la..rugi sape belum cuba produk JSD nie...idaman setiap orangla...so apa tunggu lg? Jom ber'JSD' sekarng!! :)
 

~ Miss V - Feminine Wash





Testimoni Ibu megandung :)
memang bestla feminine wash ni..^_^
kmarin pakai dlm jam4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huh
u..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..

Testimoni pengguna FW :
akk nak share pengalaman akk pakai intim gel dan feminie wash...

FW -> ptg td: hee..td mandi baru cuba..fw.. berangin.. mcam mentoslah pulak.. mula2 rasa janggal jugak..tp lama2 bestlah pulak..rasa bersih.. sampai kuar tandas pun rasa bersih.. alhamdulillah..akk suka...

Terima kasih JSD kerana mengeluarkan prod..utk org yg dah stop.. (segan nak cakap meno...).. but still feel good..





Yang ni untuk Lotion Panass untuk Slim





1) MAGICAL MEDICATED HOT DEEP LOTION
2) MAGICAL MEDICATED SLIMMING SOAP

Semerbaknya bau... bau2an herba seperti di SPA!!!! Khas utk sesiapa yang:
1) NAK SLIMM (GUNA BERSAMA SLIMMING SOAP UTK PECAH LEMAK)
2)LEPAS BERSALIN
3)URAT2 SEJUK MASUK ANGIN
4) SAKIT2 SENDI
5)TERSELIUH
6) TERKENA GIGITAN SERANGGA BERBISA
7)AHLI SUKAN



Testimoni Pengguna JSD;

Semalam 1st time try sapu MEDICATE DEEP HEAT LOTION kat pewot yg x berapa nk kempis ni.. Pas sapu lbh kurg 2 min.. akk dah bising2 ngan hubby.. JSD ni tipu kerr pasal lotion nihh..!! x panas lgsung pun.. tp mmg masa nk sapu tu.. mak h
aiiii bau halia mmg kuat.. mmg bau panassss! Pastu g dapur minum air.. Datang balik dpn TV. Perut rasa mcm berangin.. pastu makin panas.. makin panas... dan makin panas...! Mcm dok 'berdiang' dkt api..!! Akk btau hubby... I tarik balik laa apa yg ckp td.. kikikii... dah panas niii... adoyaiiii bestnyaa..!! Hubby senyum jaa.. sbb dia tau wife dia ni mmg x reti nk sabaq.. semua nak cepat...!
lama gak ble rasa panas tuu.. pastu tido.. bangun pagi cam biasa.. nk siapkn anak2 ke sekolah.. Ingatkan kt pewot tu dah hilang panas.. Rupanya tak...!! Masa dok cergas siapkan anak2 tu.. pewot rasa panas balikkk mcm semalam..! Btau hubby lg.. MMG KERRLASS LAA LOTION JSD NI..!! Seblum ni try lotion lain, pas sapu panas laa.. pastu da x da rasa apa2 dah... yg nih mmg lain..! smpai pg nii dok rasa bersauna lgiikkk..! KERRRRRLASS KAU JSD..!!

Lagi Testomoni Kawanku.. 

Pagi tadi lps mndi guna sabun magic body slim susuk dara..terus sapu Medicated Deep heat Lotion Susuk Dara...mula2..ok lagi x terasa sngt...bila dlm kete,bdn dah rasa seperti dibakar.. Oh bestnya lemak2 ku sedang dibakar...mmg best!! Dan bau lotionnya sngt wangi..selamat tinggal lemak2 ku...pakai kene disiplin,insyallah akan dpt kesan yg baik...:) — with Nurul Adha Madee and 2 others.
Like ·  · 

Saturday, October 6, 2012

Imbasan Photo di Opis

Layankan je gambar2 ni sbb dah lama xupdate blog.. hehehe

Kat Opis mmg meriah bab makan2 nie.. ade jer event nak dibuat asalkan ade makan2..
Patut laa.. staff yg memula masuk cikeding.. xsampai setahun dah comel lote' gitu..
Layan kan je laa gambar2 kami di opis ni ngan tema makan-makan..

Sambut Puasa..
Tema : Port Luck ~ Fadz bawak udang masak tempoyak... licin ..(sebab bawak mangkuk tingkat je- sikit katanyer..)










Raye!!!
Masa nie Port Luck jugak.. Fadz bawak lemang n rendang tok.. diorg kata xcukup jugak... byk tu.. hehehe
Antara menu open opis raye' Mee Sup n Soto, Lontong, Laksa, Macaroni Cheese, Lemang n rendang, Nasi Himpit Kuah Kacang, Kuih Muih, n banyak lagi lahh.. xingat sudaaa..
Yang best nyer raye PROPEL theme.. sbb hari isnin kena pakai baju keporat' aka uniform ..
Layankan jer laa ekkk.. bersepah2 diaorg makan sebab xpasang khemah... hehehe.









abiss sudaaa entry gambar member2 di opis sempena makan2 time..
ni hapdet versi malas nama nyer.. hehehe sowi ehh...

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll