Sunday, October 7, 2012

JSD ~ Jamu Susuk Dara - Part 1

Maaf lah promo nie untuk golongan yang dah berkahwin dan mempunyai masalah dalaman wanita.. Jadi a kalau ada yang tak beapa suka saya minta maaf banyak2. Just nak share yang uOlls produk baru yang rakan saya telah cuba. Saye belum cuba lagi insyallah dalam masa tedekat ni saya cuba okey!!
Sekarang memang tengah hot product nie. Product kesihatan dalaman wanita, lelaki pun ada..
Ramai dah mencuba.. nak try pls drop kat comment ok..
So meh kita tengok apa kelebihan produk ni dan testimoni dari pengguna..

Yang ni Set untuk Anak Dara..
Pencuci Miss V dengan Masker Dara


1. ~MAGIC POWDER SUSUK DARA~
MASKER VAGINA...
~digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak
~dengan mgunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
~setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yg melekat dipermukaan faraj setelah bersih sapukan kembali 'MAGIC POWDER SUSUK DARA'
~hendaklah disapu keseluruhan termasuk area pipi kiri dan kanan

KHASIATNYA....

1-Permukaan FARAJ akan menjadi tegang dan halus
2-Lubang FARAJ akan mjadi rapat dan tertutup
3-Bibir FARAJ yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
4-Penggunaan yg bterusan dan kerap akan mengembalikan warna PINK sebenar dipermukaan faraj
5-Area sensitif faraj akan kembali membukit TEGANG dan akan meningkatkan kemahuan syahwat.

Bukan setakat untuk para isteri, anak dara dan kanak2 pun boleh tau ..

Lihat Testimoni;
Testimoni pada anak gugurl sy sendiri yg usia 1tahun 1bulan 23hari..:)-->> agent AashaYahya

Item: Masker Vagina rm25
...

Anak sy nie mang ada masalah ruam pempers yang teruk..asyik merah dan gatal2 jew kt area miss v die..hey kita sebagai ibu pun susah nk bt keja asyik merengek jew gara2 ruam lampin yg membuatkan ank sy terus2 meragam..huhu,sape ada 

nak tahu la mcm mana ye..

dulu sebelum kenal JSD dok sapu ubat Drapolene krim jew..bebotol2 beli..mang sentiasa jew ada kt umah, cian plak ank nie mcm tak boleh di pisahkn dgn krim tu..mula ambek masker duk sapu diri sendiri..tergerak plak nk sapu kt ank..sbb teruk sgt sampai digaru2 berkopek plak kulit die..

heyy isau sungguh, so pagi tu lepas mandikn die sy sapula..sapu balun abis..lepas tu pakaikn pmpers die..xla die tergaru2, mgkin terus rasa gatl tu hilang gaknye..

merah tu mang la merah da namanya pun ruam..teruk gak la! sampai ke petang xda merengek..petang lepas mandi pun sapu lg, tiap tukar pmpers sy sapu..sok petng da kering da tmpat yg di garu tu..tempat terluka tu..

hari ke 3 terus kering da xada lg..hehe,rasa happy sgt la dgn masker nie,alhamdulillah..bukn jew ibu guna malah baby sy pun guna sekali..syoknye dgn JSD..mang POWER la..rugi sape belum cuba produk JSD nie...idaman setiap orangla...so apa tunggu lg? Jom ber'JSD' sekarng!! :)
 

~ Miss V - Feminine Wash





Testimoni Ibu megandung :)
memang bestla feminine wash ni..^_^
kmarin pakai dlm jam4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huh
u..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..

Testimoni pengguna FW :
akk nak share pengalaman akk pakai intim gel dan feminie wash...

FW -> ptg td: hee..td mandi baru cuba..fw.. berangin.. mcam mentoslah pulak.. mula2 rasa janggal jugak..tp lama2 bestlah pulak..rasa bersih.. sampai kuar tandas pun rasa bersih.. alhamdulillah..akk suka...

Terima kasih JSD kerana mengeluarkan prod..utk org yg dah stop.. (segan nak cakap meno...).. but still feel good..





Yang ni untuk Lotion Panass untuk Slim





1) MAGICAL MEDICATED HOT DEEP LOTION
2) MAGICAL MEDICATED SLIMMING SOAP

Semerbaknya bau... bau2an herba seperti di SPA!!!! Khas utk sesiapa yang:
1) NAK SLIMM (GUNA BERSAMA SLIMMING SOAP UTK PECAH LEMAK)
2)LEPAS BERSALIN
3)URAT2 SEJUK MASUK ANGIN
4) SAKIT2 SENDI
5)TERSELIUH
6) TERKENA GIGITAN SERANGGA BERBISA
7)AHLI SUKAN



Testimoni Pengguna JSD;

Semalam 1st time try sapu MEDICATE DEEP HEAT LOTION kat pewot yg x berapa nk kempis ni.. Pas sapu lbh kurg 2 min.. akk dah bising2 ngan hubby.. JSD ni tipu kerr pasal lotion nihh..!! x panas lgsung pun.. tp mmg masa nk sapu tu.. mak h
aiiii bau halia mmg kuat.. mmg bau panassss! Pastu g dapur minum air.. Datang balik dpn TV. Perut rasa mcm berangin.. pastu makin panas.. makin panas... dan makin panas...! Mcm dok 'berdiang' dkt api..!! Akk btau hubby... I tarik balik laa apa yg ckp td.. kikikii... dah panas niii... adoyaiiii bestnyaa..!! Hubby senyum jaa.. sbb dia tau wife dia ni mmg x reti nk sabaq.. semua nak cepat...!
lama gak ble rasa panas tuu.. pastu tido.. bangun pagi cam biasa.. nk siapkn anak2 ke sekolah.. Ingatkan kt pewot tu dah hilang panas.. Rupanya tak...!! Masa dok cergas siapkan anak2 tu.. pewot rasa panas balikkk mcm semalam..! Btau hubby lg.. MMG KERRLASS LAA LOTION JSD NI..!! Seblum ni try lotion lain, pas sapu panas laa.. pastu da x da rasa apa2 dah... yg nih mmg lain..! smpai pg nii dok rasa bersauna lgiikkk..! KERRRRRLASS KAU JSD..!!

Lagi Testomoni Kawanku.. 

Pagi tadi lps mndi guna sabun magic body slim susuk dara..terus sapu Medicated Deep heat Lotion Susuk Dara...mula2..ok lagi x terasa sngt...bila dlm kete,bdn dah rasa seperti dibakar.. Oh bestnya lemak2 ku sedang dibakar...mmg best!! Dan bau lotionnya sngt wangi..selamat tinggal lemak2 ku...pakai kene disiplin,insyallah akan dpt kesan yg baik...:) — with Nurul Adha Madee and 2 others.
Like ·  · 

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll