Wednesday, February 13, 2013

DaH TrY.. PURE COLLAGEN ~ GRED AAA

Kolagen Rumpai Laut Asli (Sabah)

230716dk2784e44yuheksh.jpg (1010×716)

Kini dijual secara timbang, jika ada yang nak by Kilo.. or beli je yang dah siap Packing..atau yang dah siap rebus.. cuma masukkan 1 - 2 sudu kedalam minuman anda.. senang kan..

PURE COLLEGEN GRED AAA - PURPLE COLOR
RM 13.00 satu Tupperware
Kering RM 18.00/pek.



PURE COLLEGEN GRED AAA - PURPLE COLOR
Dah Rebus/Jelly - RM6.50 - Tupperware bulat (TauFuFah tu..)
Kering - RM18.00/pek




Pure Collegen Gred AAA - Purple - 
Kering - RM 18.00/pek


BERMINAT NAK CUBA
HUBUNGI SAYA
Fadz: 013-2510490 atau email fazliana.madrus@gmail.com



Tuesday, February 12, 2013

NJOI.. bOleH TenGok AsTrO FreE buLan-BuLaN.. SaPe Nak???

TerKejuT Tak???
Mana ade orang bagi siaran free jer kan..
Cuma bayar masa pemasangan jer..dah tu dapat Diskaun plak untuk Kad Prabayar
Sape xnak...angkat tangan!!!
njoi1.jpg (238×168)
Buat kawan-kawan yang masih belum ade Astro
yang dah ada Astro tapi rasa xberbaloi bayar bulan2 mahal sedangkan tak tengok semua channel pun..
atau yang senang nak budget agar bill astro anda tetiba naik plak disebabkan org lain gatal tgn g tepon astro nak langgan SPoRT Channel time bola..
Ha.. ni laa rasanya Plan yg sesuai untuk UOlls..
bleh NJOI TV kegemaran anda, hiburan, informasi dan pembelajaran berkualiti untuk seisi keluarga!!
TANPA KONTRAK
TANPA YURAN BULANAN
Hanya Bayar Dari RM180* untuk Dekoder + 2 kad Prabayar  dan RM 100 pemasangan.

Bayar serendah RM 280* ni sekali je.. 
Bulan-bulan xyah bayar cuma uOlls kena topup jer serendah RM20 untuk sesuatu PLAN untuk jangkamsa 15 hari.. murahkan.. cuma bayar apa yg anda tengok jer..

Antara Channel yg ada..
18 Basic Channel.. Free
20 Saluran Radio..Free

senarai+18+TV+njoi.jpg (356×337)

njoi+stesen+radio+satelit+percuma.jpg (356×337)


RM20 untuk 15 hari bagi kad Prepaid Channel yg anda suka..
pakej-prabayar-astro-njoi.jpg (600×500)

Prabayar NJOI.. cuma bayar bila perlu sahaja..
BERMINAT????

Hubungi saya Fadz: 013-2510490 atau email fazliana.madrus@gmail.com
untuk pemasangan..
Langganinya sekarang!! dan NJOI!!!


Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll