Thursday, April 26, 2012

Perginya Edrian kepangkuan Illahi

Semalam,
Lambat baca fb..dah malam baru dapat bukak fb..n baru jer dapat tau yang Edrian sudah tiada..

Melalui status kak Ernie, pagi tu heart beep Ed amat low... Ed makin kritikal... Kak Ernie dukung Ed.. dlm pukul 10 lebih.. Ed dah pun pergi mninggalkan semua yg menyayanginya- pergi kepangkuan Illahi diatas pangkuan Ibunya, Kak Ernie.

Takziah buat Kak Ernie, Kak Ernie amat tabah dan kuat untuk harungi ujian ini..
Semoga Ed aman disana.... Innalillah & Al-Fatihah..

Friday, April 20, 2012

Doa untuk Edrian

Salam Jumaat semua,
Dah lama tak update blog nie... ari ni teringat nak share kan pada kengkawan blog.
Dugaan buat Senior saya semasa di SMTJ dulu, Kak Ernie & Huband - Anak mereka yang berumur 1 tahun 4 bulan - EDRIAN, memerlukan doa kalian agar si kecik Edrian cepat sembuh dan aktif seperti dahulu.. Edrian kini koma di pead, HKL selepas cedera terjatuh di bilik air semasa dibawah penjagaan pengasuhnya.

Berikut catatan dari FB kak Ernie dan bff, untuk kita sama-sama doakan yang terbaik buat Edrian.


"EDRIAN (1 tahun 4 bulan) anak kepada Ernie Zulkiff masih lagi dlm keadaan koma. Edrian telah mengalami kecederaan dalaman yang serius akibat terjatuh di dlm bilik air di rumah pengasuh. Pembedahan tidak dapat dilakukan Sekiranya otak yang membengkak masih tidak surut. Mohon budi baik semua sahabat utk terus berdoa demi keselamatan Edrian. Semoga Edrian kembali sehat seperti sediakala. " 

Ya Allah, sembuhkanlah Edrian dari segala penyakit dan permudahkanlah segala urusannya. Amin" . Smg sahabat yg mendoakan kesejahteraan Edrian akan sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah swt. 
Edrian kini masih lagi dalam keadaan kritikal di Wad Pediatrik, HKL.


Latest Edrian;
6 hours ago ( 20/04/2012) - Update by Ernie Zulkiff/fb
Today, edriannyer condition same cam ari2 sebelum ni.
Pulse n BP kejap naik kejap turun, tapi dia still bertahan...
Kagum sangat ngan semangat ed.. thx to all atas doa2 kalian untuk Ed..
Thx a lot..


Latest.. BBM from Ibu Edrian kpd bff kak Zura.
Edrian mengalirkan air matanya.
Adakah edrian akan meninggalkan kami buat selamanya??
Ya Allah, permudahkanlah segala urusan Edrian, 
Sesungguhnya  engkau Maha Kuasa.. Amin



Ya Allah, kami doakan Edrian tabah dan kuat lalui dugaan ini..
Buat kak Ernie, tabahkan hati dan kuatkan semangat... Edrian juga mau Kak Ernie kuat sebagaimana dia kuat lawan kesakitan dia..

to all my frens...
sharingkan news ni dan doakan yg terbaik buat adik Edrian...
Amin...





Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll