Sunday, October 21, 2012

Ape Cer ari ni..

Hai.. weekend uOlls ok ker?
Semalam... mendung n hujan je..
Hari ni nampak cerah sket... tapi kejap mendung, kejap gerimis..
Cuaca dah tak menentu kan...

Ape2 pun.. menu lunch fadz hari ni..
tadaaa....

SOSEJ, BROKOLI & CARROT

PAPPRIK CAMPUR

OUR LUNCH TODAY!!!...

Disebabkan last week fadz buat screening test & the result tidak menyenangkan.. sebab kolesterol tinggi... huhuhu... uOlls ade petua nak kurangkan kolesterol tak?.. fadz wat masa ni kena start laa kurangkan berat badan n lemak dlm badan nie.. xbleh dah tak nak amik kisah... bahaya u...

So fadz cuba nak kurangkan makan makanan yg tggi karbo mcm nasi.. wat permulaan cuba amik sesudu dua je unt satu sajian.. xkisah la nak amik lunch ke dinner ke, bf ker.. tapi dah dua hari ni fadz cuma amik bf semalam je.. mkn nasi goreng.. hopefully leh la tahan diet carbo ni.. chaiyokkk fadz..

hari ni fadz kena makan lauk n sayur je lah nampaknyer... 

2 comments:

  1. Lyn ......... rugi Lyn tak makan nasi..... sedap... makan dengan lauk.... pergh.....!!!he..he,..

    ReplyDelete
  2. Singgah sini... tak buat entry baru ke Lin???

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll