Tuesday, April 19, 2011

Punting..Ohh Puntingg..

ari ni punting dier tggal lagi...sib baik ade punting spare kat umah nie..
kengkawan camne nak suh anak kite x isap punting lagi...???
puas dah saye cuba byk cara..tapi asyik fail jer..
nyesal plak masa kecik2 dulu sumbat kan punting kat mulut dia.. :)

sepanjang 2 tawun aqil ni membesar rasanyer ada lebih 20 punting asyik ilang n bertukarr jer..
kalau tau beli sepapan cam kat kedai tu ha!! hehehe

Owang kata kalau budak suka isap punting gigi kedepan aka 'jongang'
erm...nak wek camno!!! esok dah besar aqil pasang besi kat gigi yer..kasi cantik lagi..
punting xbleh hilang..xbleh tggal...mesti nak ade jerr
bila laa aqil nie nak lupakan isap punting... waaaaaaa

3 comments:

  1. leen aku ni ari tu qhalief tak mo tdo...puas la aku beli punting...dia tak mo..alhamdulilah...kl tak naya...

    ReplyDelete
  2. leen aku ni ari tu qhalief tak mo tdo...puas la aku beli punting...dia tak mo..alhamdulilah...kl tak naya...

    ReplyDelete
  3. hehehe..elok la tu suzie..aku pasni xmau dah perkenalkan puting kat next baby.. hehehe..
    payah tul si aqil tu nak lepaskan puting dia..kekadang rasa nak buang je tapi kang aku yang naya balik nak dengar dia merengek xbleh tido..so..layann jer laaa

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll