Wednesday, April 6, 2011

Alfatihah buat Nur A'in..

Semalam tengah syok tengok TV, adik saye ckap..Ain "Gemuk" dah meninggal...terkejutnya saye.. Ain tu muda lagi..20an..tapi disebabkan diri dia yang serba kekurangan membuatkan orang lain selalu mengejek dia. Saye dan keluarga saye dah kenal lama ngan arwah..sejak arwah kecil lagi..mengaji di rumah ngan Mak & Ayah saye...xsangka ajalnya tiba.. Ajal maut ditangan tuhan kan....

Esoknyer  (pagi tadi)..saye call ayah..tanyakan sebab Arwah meninggal dunia, terkejut lagi bila ayah kata Arwah Ain orang jumpa kaku kat bus stop kat area jasin... Pelik.. jauhnye dia sampai kesana.. ayah ada ckp hidung dan mulut nyer berdarah...lagi saye confuse kenapa ngan arwah?? mcm2 spekulasi dlm fikiran saye... mayat pagi tadi telah di post mortem untuk mendapatkan punca kematiannyer.. dalam hati..terfikir jgn laa ada org khianat atau wat apa2 kat dia sampai jadi mcm tu..

Dlm kul 11, adik saye YM..katanyer kes arwah ade disiarkan dalam harian metro ..so saye pun cepat2 buka harian metro online tuk baca... sedihnyer...hati sebak dan tak perasan bertakung air mata nie... arwah pergi tanpa ada siapa pun disisi dia...

Kepada Pak Cik Salleh semoga tabah hadapi dugaan dan takziah kami ucapkan, semoga arwah aman disana..dan ditempatkan dikalangan insan2 yang dekat disisi yang maha esa...Al-fatihah...

untuk berita lanjut : sila KLIK

2 comments:

  1. mmg ada baca kat metro tadikk,.. x sangka fadz kenal org nyer... al-fatihah buat arwah.

    ReplyDelete
  2. aah..mmg kenal duk satu taman ngan fadz kat kg.. ajal maut ditgn tuhan kan... al-fatihah..

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll