Monday, April 4, 2011

kisah ku ari nie..

04 April 2011..
Today...feel not gud. Semalam dah rasa mcam dah melayang-layang kepala nie, dan rasa nak muntah.. Ishhh...gerun gak kalau fikirkan..tapi rasanyer -ve coz belum due date ke period seterusnyer..risau gak.. yerlaa doktor suh relax dulu 6 - 12 bulan baru leh rancang nak ada baby lagi.. 

Tapi semalam ku gagah jua sebab dah sampai the mines baru rasa sakit kepala...xkan nak patah balik..dah laa jalan jem giler..sib baik saye xdrive..kalau tak mmg xlarat jugak..so, semalam jenjalan laa kat the mines sampai petang.. kepala pun dah okey sket. Malam pi makan western food kat area umah ngan adik2...kul 9mlm baru sampai umah.. time tu hubby dah ader kat umah bersiap2 nak sambung pi keje balik.

Kat umah, sampai2 jer ABPBH dah stat...ape lagi pas mandi terus ngadap TV sampai ABPBH habis.. hilang strees sket bila tengok lawak diaorg tu..

Kul 1 pagi baru leh tido, aqil cam xselesa tido jer mlm tadi..penat agaknyer lagi pun risau kot2 dia sakit perut yerlaa asyik xnak makan jer..apa apa pun lepas watkan susu dia, sapu minyak yuyi kat perut dan tapak kaki..alhamdulillah dia leh tido lena..dan Mama pun tak sedar kul brapa mama lena..terbangun pkul 3 tengok hubby dah balik keje n tengah makan..

Pagi2 dah terjaga pukul 5.45, aqil mintak susu.. kat luar hujan renyai-renyai..best nyer kalau sambung tido balik.. hehehe lastly igtkan nak landing jer kat sbelah aqil..tapi leh terlena sampai kul 6.30..nasib baik xterlajak..hujan makin lebat lak tu..syokk nyer kalau hari nie hari ahad...

Condition saye pagi nie xberapa nak sedap...kepala makin berat, badan cam nak demam.. tapi ku gagahi jugak ke opis..

Sampai opis..wat keje cam biasa... tapi mmg rasa xlarat...saye jumpe doktor dan dapat MC ari nie..so,keje half day jer ari nie... lepas lunch balik umah..tido n rehat...

Semoga saye cepat sembuh....

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll