Tuesday, April 26, 2011

Grab..hadiah menarik..jom jadi follower saye yang ke 30..

Hye!
best tak entry saye kali nie...

saje nak wat contest nak cari lagi ramai follower sambil promote blog saye yg xseberapa nie..
lagi pun leh dapat ramai kawan blogger..

for my follower yang dah follow..don't worry..u alls tetap leh joint contest nie..asalkan perkenalkan at least 3 blogger to follow my blog..(jangan lupa..bagi tau kat kawan tu ...link kan u alls nyer blog skali sbgai bukti..hehehe...macam2..

mudahkan nak menang....

nak tau hadiah dier aper....xde laa grand sangat...but sumer orang suker kot...

1st Prize (follower ke-30) : 2 Voucher Frappuccino from starbuck (sedapp tau..beli satu dapat percuma satu)

2nd Price (follower ke-29) : 25pcs of cute n delices' cup cakes..


3rd Price (follower ke-28) : 1 round of marble cheese cake


 jommm jadi follower saye... tarikh tutup 30 june 2011.. dont miss it!!!

5 comments:

  1. alah,.. xde peluang lah camginie nak menang,.. dah jadi follower pun,.. ngeh3x !!!

    ReplyDelete
  2. nak tunggu la..dalam 28 folower bru intak ikot..nak mnang hadiah..hahak2

    ReplyDelete
  3. yana...still leh menang,..juzz suh member jd follower fadz jer..hehehehe

    Intan..ajak member follow blog akak..yg ke-28 tu pastikan intan okey!! hehehe..mencabar gak kan contest nie... tercapai ke tak agak nyer...

    ReplyDelete
  4. aku nak jugakkkkkkkkk leeeeeeeeennnnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. jom jom...suh member2 jd follower i....yerr...more u invited more u can get.....

    ReplyDelete

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll