Tuesday, April 19, 2011

berSantAi di IceRooM baNGi

lama dah nak hapdet pasal entry nie tapi asyik lupa jer..berukband plak lately asyik problem jer..
tu yang rasa xde mood nak hapdet blog..
mlm nie ntah aper mimpi ntah laju bebenorr plak brokband nie..hehehe takut kena terminate lagi kott..

So, nak di jadikan citer..ari tu masa ontheway antau adik balik ke Putrajaya..teringin plak nak gi iceroom..
sebelum nie bercintoo jer dengar citer member2 yang dah pi sana..mcm menarikk..

Berpusing gak laa mencari tempat dia..lastly kami jumpe gak...


sedapp gilerr..xhengatt dah ape nama dia..apa yg pasti memang terbaekkk!! ~sweet ade sour pun ade..

yang nie blueberry n choc'..bleh tahan gak..

Aqil dah xsabor nak ngapp... mama jugakkk

tengokkk...dah licin!!!

nie la peneman ku makan di iceroom bangi..thanks sista'

nak amik order ke dik oiii... bosann la tu... ade pen n kertas..jadi jerrr dia menulis

sedappp sungguh..bila nak pi makan lagi kat sini...

Aqil dah konyang... makan fish n chips n icecream...Mama pun..
So, kengkawan yang lom pegi sane..try laa pi sana..tempat yg santai, menarik n icecream yg sedapp... saye pun nak pi lagi skali nanti kalau ade rezeki...insyaallah...

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll