Sunday, November 6, 2011

ZoO TaIpInG .. 3-Nov-2011

Hye,..baru ade mood nak update blog..
ari nie nak sambung citer cuti-cuti malaysia kami ari tu..

Last day kat Taiping, rasa kejap jer dah 3 hari rasa nak cuti lagi..huhuhu
lepas kemas2 homestay sket2 kami pun check out
destinasi terakhir di Taiping ni.. kami g Zoo Taiping je pun.
sebelum g zoo, isi perut dulu.. kat kedai makan depan traffic light penjara taiping tu.
Menu famous dia Ikan Patin Tempoyak, disbbkan kami pegi agak awal pagi tu 
so, xdpt la merasa coz lom siap masak.. 

Pas brunch..gerak ke Zoo Taiping. Cuaca time tu agak cerah
tapi perut mama nie rasa xsedap.. ntah apa kena ntah.. apa pun buat cam biasa je..
demi keseronokan anak2 (aaqil n anak buah, Ikmal)

Yg paling hepi, sure lah aaqil, suka tengok binatang2 dlm zoo tu.



Dalam pukul 2 petang baru kami gerak balik ke KL.. time tu pun hujan dah rintik2..
Akhirnya,... masuk highway je hujan teruslaa turun dengan lebatnyer sehingga membataskan penglihatan kami.. Cian hubby..n TQ sebab selamat membawa kami semua pulang ke rumah dengan selamat..
Hujan turun dr Taiping sampai laa ke KL..

anyway, sungguh la seronok bercuti bersama2 yg tersayang..
Insyaallah next month cuti lagi...hehehehe.

Selamat berCuti Sekolah yerrr..

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll