Sunday, November 13, 2011

Kita Merancang ALLAH yang Menentukan


Hye!! Happy Sunday to all..
Hari ni dah 13 Nov 2011 ~ Kejap jer dah nak meninggalkan tahun 2011
Pelbagai kenangan pahit dan manis yang ditempuhi.
yang baik dijadikan amalan,
yang agak xbaik tu... no no no no... xmor xmor xmor..
sebaiknye kite jadikan sempadan lah ekk
makin hari kite makin meningkat usia
harap usia dapat mematangkan kite dan kite dapat berfikiran matang sket..hokeyyyy

So, raya haji lepas, akak ku buat akikah unt anak dia..Danish Zufar..
Amat lah comeii ini budakk
Gebus, Montoks, n rasa nak culikk dia bawak balik umah..
hehehe..
Comell x Danish??

tengok tu...pale dia dah botakk.. tomeii nyerr..
Disebabkan budak tomei-tomei nie... dan budak tomei yg dah besar kat gambar bawah ini...

dah besar pun nak merasa lagi tido kat bucket danish...malu nyer dia sampai buat2 tido.. hehehe
Mama rase nak bagi Aaqil adik..tapi kalau boleh nak baby gal..
tapi camne nak tau kan kite dapat baby gal ke baby boy
tu sumer keje tuhan.. kite cuma usaha dan merancang jer..

Dapat tau pasal calendar lunar china ni.
katanyer untuk merancang jantina baby..
melalui kajian, hampir 90% betul @ mungkin jugak kebetulan kan..
apa apa pun kite mampu merancang.. (banyak kali dah sebut pasal nie)

Sebagai perancangan tahun hadapan.. hehehe
Insyaallah akan merancang untuk dapatkan baby dengan izin Allah.
Hopefully dpt baby gal..tapi baby boy pun okey
jadi kita tunggu je la ekk
Insyaallah tahun depan rancang..tahun 2013 lahir.. time tu aaqil pun dah besar
dah leh jadi abang dah, leh tolong mama jaga adik..
hehehe

Apa apa pun...tu perancangan tuk tahun depan..so tahun depan postpone lagi program diet..
Semoga Tuhan berkati usaha kami.
Doa2 kan yerr..
Amin.

Meh kite tengok calendar lunar china nie.
mana tau menjadi.. apa apa pun Tuhan maha kuasa dan tentukan segalanya..

Selamat Mencuba
Untuk saye dan kamu2 jugak..




Woman's conceiving age is the  Chinese age.
Conception Month is the  Chinese lunar month.
B stands for boy and blank stands for girl in the chart.
This is a statistic chart. B means the chance to be a boy more than a girl.

A easier way to find the baby gender is from the Baby Gender Predictor Page

AgeWoman Conception Chinese Lunar Month
123456789101112
18BBBBBBBBBB
19BBBBBBB
20BBBBBBBBB
21B
22BBBB
23BBBBBBBB
24BBBBB
25BBBBBBBB
26BBBB
27BBBBBBB
28BBBBBB
29BBBBBB
30BBB
31BBB
32BBB
33BBBB
34BBBB
35BBBBBB
36BBBBBBB
37BBBBBBB
38BBBBBB
39BBBBBB
40BBBBBB
41BBBBBBB
42BBBBBB
43BBBBBBBB
44BBBBBBB
45BBBBBB




No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll