Wednesday, November 2, 2011

CutiCutiChinta~Taiping With Love

01.11.2011
We all g Taiping, gerak dari KL pukul 10 lebih..sampai sana pkul 1.30pm
xjumpa lagi homestay yang dah booked tu...pusing nyer pusing..akhirnya jumpa gak
Ar-Riduan Taiping Homestay
UOlls yang rasa nak g tepen', leh la duk sini, tempat ok.. dekat ngan golf resort, pekan tepen', taman tasik, zoo, bukit merah, dll
meh tengok sini >>> Ar-Ridzuan Taiping Homestay


OntheWay nak g sana.. kiteorg saksikan xcident depan mata..
Alhamdulillah WeAll selamat sampai..
MyVi yang terbalik tu memang bawak laju..potong kiteOrang kat highway tu..
dalam 15 minit kot Myvi tu memecut ke depan..kiteOrang jumpa dah terbalik ngan tayar masih berpusing lagi.. mujur xde apa2 orang kat dalam tu..
rupa2nyer maybe Myvi tu nak elak Merc yang tetiba tayarnyer meletopp
Ermm...moral: Hati2 laa kat jalanraya.. Mungkin bukan salah kite, tapi malang tak berbau kan..

So, Back to the story..
citer pasal Cuti2Chinta kann..
disebabkan dah lambat cari homestay..maka lambat juga laa we all cari makan..
dekat kul 3 baru nak makan..ciann anakku & anak buahku
nasib baik pagi tadi dah breakfast nasi lemak omok kann..

Pas Makan2..hujan lebat tu...
kiteOrang gi beli barang kat econsave jap pastu balik umah n lepakk ..
hilangkan penat masing2.. 
Malam..baru kuar g dinner..
Lokasi : Doli Kuey Teow Goreng 
(tempat ni katenyer femes - wajib pegi laa kalau g tepen' nie)
so, kiteOrang pun mencari laaa Doli Kuey Teow tu


Komen : Terbaekkkk.. 5/5 markah.
Konyanggg..

see...


pas makan..ronda2 jap..
hujan masih renyai..so xleh nak lepak2 kat taman tasik mlm nie..
Balik umah...masing2 pun mcm keletihan jee
Esok... Bukit Merah WeAll datang..

See Ya'..
Gud Nite


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll