Saturday, June 4, 2011

Part 1 ~ Korea & Japan & Taiwan ~

Hai...tengah2 malam nie lom ngantuk lagi la plak nak tido..so sajer jalan2 kat youtube tengok citer2 korea lain yang best.. tetiba teringat satu citer nie.. tapi citer jepun..bleh tahan gak best nyer.. citer dia lbh kurang cam citer coffee prince tapi coffee prince lagi best..hehehe itu pada pandangan fadz laa... uOlls leh decide sendiri mana lagi best.. tengok kat sini >> coffee prince<< pada sapa yg lom tau citer nie.. So, antara citer2 kat bawah nie...mana yang uOlls suke? jom survey...


Opsss...sebelum uOlls nak click kat citer pendek kat bawah nie..sila pause kan dulu My Playlist kat belah kanan tu ekk..kalau tak nanti pening kepala uOlls mana satu nak dengar...hehehe..anyway... I lOve Seth Tan dalam citer Nora Elena tu... hehehe lari tajukk 


So, Jom Layannnn.....


1. Hana Kimi - Japan



2. Dream High - Korea





3.Marry Me, Mary! - Korea



4.My Girl - Citer korea - Saye suka sangat lagu nie dan citer nie...... try tengok kalau lom tengok ehh..



5. Meteor Garden - Taiwan - Part 1 & Part 2 ...Part 1 lagi best kot....



ermmm...mata ngantuk laa plak... kite sambung survey nie untuk Part 2 plak ekk.... 
apa pun kalau uOlls nak layan citer2 nie just search je kat MySoju ke, CrazyDrama or browse je kat internet uOlls tu..wokehh... selamat melayan citer2 nie.. fadz nak tido dulu... nak mimpi citer aper ekkks... hehehe


okey lah..jumpa uOlls kat Part 2 nanti ehh...Pai Pai...

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll