Monday, June 6, 2011

Aperr daaaa...

Hari nie...konon2 nyer..excited bangun pagi nak pi kojer..yerlaa dah lama cuti dok umah..
cam biasa pepagi tu bersiap-siap la gosok baju, antar aqil kat umah pengasuh, drive gi keje, sampai opis awal, bf nasik lemak and mulakan wat keje cam biasa..

tengah2 wat keje tu..bos tanya, mana MC awak??...ader boss..lom key in jer dalam HRMS..
skali dia kata...awak cuti lagi laaa ari nie.. tengok kat MC nie.. start cuti 14 hari dari 24 May 2011 - 6 June 2011... today is 6 June... ha'ahhhh laaa...hehehehe...xper laa boss teradvance sehari plak..


so hari nie asyik kena bahan jer la... xper laa kengkawan...hang pa suke ehh saye xmasuk opis.... cheq balik kangg...
memang ingt nak balik awal.. tapi xkesampaian coz koje malambak..xtau nak mana satu dulu..

before that, menyembang ngan big bos dlm bilik dia masa antar dokumen tadi..
dia suggest suh jumpa doktor dan tanya punca saye keguguran 2 kali dalam masa yg rapat.. dia takut kot saye stress... ..terharu plak bila bos kata camtu, saye hargai boss..tapi saye ada tanggugjawab pada keje saye..susah saye nak tggalkan .. insyaallah saye akan ikut cakp boss.. satu hari nanti saye pi check tahap stress saye yerkk..thanks boss..

so ari nie..walaupun saye masih cuti, tapi saye seronok sangat coz dah mula keje semula...

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll