Monday, February 7, 2011

PaNgkoR TrIp ~ParT 1~

aloooo...lama dah xhapdett blog nie...
CNY holiday ari tu..korang g memana tak?.. ermm..kebetulan dah habis pantang dan cuti pun ader lagi so..bila incek hubby ajak g pangkor..terus setuju laa..hehehe ~ xcelly, nie family trip~ so sumer yang ader anak n hubby @ wife..sumer diangkutnyer.. Rating for this holiday??...ermm nak letak 4 dr 5 point.. oklaa kannn..
Very2 TQ for Brader Pie..& brader2 lain yang turut sama meriuhkan percutian..hehehe seronokk sangat ngan keletah anak2..sampai masa xleh nak layann dah..
So, sila lah layan story mory kiteorang kat sana ari tu... :)
~3 Feb 2011~
Awal pagi lagi Mama aqil nie bangun menyiapkan barang yg masih lom masuk bag.. Aqil n Ayah dia masih berdengkurr.. bila Mama nyer dah siap nanti baru kejutkan sorang2..xlaa pening nanti..
Jam dah pukul 8 lebih..tapi my hubby nie masih lom nak bangun lagi..puehh kojot dah nie.. kata nak gerak kul 9pagi... ermmm...ngam2 kul 9 brader pie wat wake up call untuk brader2 yang liat bangun cam hubby i nie....ermm apa lagi...sepantas kilat siap..coz takut kena tinggallll....hehehe acah jer... so, kiteorg berkumpul kat umah brader kat jalan gurney..n tunggu orang yang belum sampai lagi..
dekat kul 11 baru kiteorG gerak .. ikut hiway..cam biasa laa cuti panjang sumer nak balik/pegi bercuti..agak jemm kat hiway PLUS arah Utara.. kul 2 ;ebih baru kuar exit bidor..fuhh ingtkan dah lega..tapi bila masuk pekan..biasa laa jem sket sebab traffic light n kete agak RaMaI… Smile
erm…AlamaKkK…nak Gi Cuci kete duLu laaa….cuacA agaK oK ..sbb kat KL nie xtenTu..kejAp ujAn keJaP Panas.. Time panAszz  nie baIk g CucI keTe duLu,, JumPa @ PangKor TriP PaRt 2 nanTi yer…

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll