Tuesday, March 1, 2011

Saman...ohh saman

Semalam...last day saman 50% discount....punye laa ramai orang nak pi bayar....
Actually saye nak pi renew driving lesen jer..kuar opis kul 2.45 takut post opis tutup...xteringat plak depa dok sibuk nak bayar saman kat post opis jugak..apa lagi.. dah 3 post office saye pi tinjau.. 1st kat Jalan Klang Lama <<Parking xder..org pun dah beratur panjang>> xjadi lahh pi tengok Post Office kat Desa Pandan << Ya Allah..panjang betul beraturnyer sampai kat luar post office pun beratur panjang>> Cancelll...pi lak tengok kat Post Office Tesco Ampang.. parking kete siap2 pastu terus menuju ke post office dlm tesco tu..alhamdulillah..xla ramai sangat...suke hati sket..tekan nombor giliran... 1597 no sekarang.. 1539... *&)^%$#@@!!.. tunggu gak laa sekejap..xsampai 1/2 jam..penat berdiri..saye pun chawwww balik umah.. Esok je pegi (menyedapkan hati)..

Esoknyer..kul 9 dah terpacak..alhamdulillah...line clear.....so dah renew laaa lesen memandu saye yang tamatnye 31/12/2010 yang lepas....selama ni saye drive dengan lesen yang dah kojol!!! hehehe..

Saman?????.....erm..xtau la Polis nak lanjutkan tempoh ke tak... saye lom settlekan saman saye lagi laa...huhuhu.. next month insyaallah...tapi no discount lah.. xper laa pasni wat kete bebaik jer..takmorr dah kena saman coz..sumer nak duittttt jer sekarang nie..

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll