Friday, January 28, 2011

CaRa nak SeSakkAn TrafFic ke BloG andA..

copypaste dari blog nie ..tq bro for the great info.. nak cube gak..xtau laa menjadi ke tidak...
kengkawan..baca sampai habis okey!!! xrugi..

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap 
naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? 
Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. 
Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. 
Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!
Saya jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo Blog Luna , Blog Putera30 
Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. 
Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini 
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.
  1. MSR @
  2. tengku nizam
  3. mizz shizu
  4. Myself V3 Me &
  5. Blog Hanz
  6. BiMies’s WoRLd
  7. Farah Shafiqah
  8. Qila Razak
  9. CekLa
  10. Miss Yaty
  11. Magrib Menjelma
  12. Bila Luna Berkata Kata
  13. Putera30 Photographer
  14. Internet Tutorial
  15. FaDz LyaNa

PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL 
ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang 
No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
***So urutannya jadi mcm nie…
  1. MSR @
  2. tengku nizam
  3. mizz shizu
  4. Myself V3 Me &
  5. Blog Hanz
  6. BiMies’s WoRLd
  7. Farah Shafiqah
  8. Qila Razak
  9. CekLa
  10. Miss Yaty
  11. Magrib Menjelma
  12. Bila Luna Berkata Kata
  13. Putera30 Photographer
  14. Internet Tutorial
  15. Blog Korang Letak Kat Sini !

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. 
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, 
maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….

Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger 
untuk mendapat trafic yang banyak… 
Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. 
lagi byk lagi bagus.. 
kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer 
maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… 
lagi tinggi rating kiter kat google..

       

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll