Friday, November 29, 2013

End Year Aqil kat Taska Johan Bistari

Nak hujung tahun ni semua taska buat konsert dan jamuan akhir tahun
Tahun ni Aqil merasa la Convo ala ala biasa jer la sbb bukan kat Tsska yg mahal2 tu pun kann..

Alhamdulillah setahun duk kat Taska Johan Bistari, mmg nampak dia fast learner.. cikgu2 dia pun puji sebab xsampai setahun kat taska tu dia dah boleh membaca dan mengira. Lagi pun Mama dia kat umah pun dah mcam Cikgu Besar.. hehehe

Next Year, akan akan tukar environment.. dapat masuk pre-school.. alhamdulillah
Semoga Aqil terus berusaha menjadi yg terbaik dikalangan terbaik nanti..
Mama akan sentiasa doakan yg terbaik..







So,
Sedikit bingkisan Mama unt Aqil..
Aqil tengok Video ni pun dia ulang kali tengok.. sbb ada video dia time kecik.. sampai 5 tahun sekrang..

Nak tengok... cer klick Show Aqil

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll