Saturday, January 28, 2012

Alhamdulillah

Ingat tak post saye kat FB ari tu... saye kena ulser yg terk..huhuhu
memang menyakitan..dugaan betul
namun ketentuan Allah itu saye terima ngan redha..

Masa tu g jumpa Dr Aida kat Klinik Azizah, 
disebabkan ulser tu byk n dah mcm chicken pox kat situ'
dia suggest tuk wat blood test..takut ada jangkitan.. atau kena HERPES

The result today, alhamdulilah, keputusan Negative
Xde Jangkitan Herpes 1/2, cuma ulser biasa.
alhamdulillah jugak dlm masa seminggu ulser saye dah ilang..
No more stress.. hehehe

Next, sempat lagi minta kat Dr Aida Folic Acid
Persediaan untuk berikan Aqil adik.. hehehe
Insyaallah kalau Allah izinkan.
Doa-doa kan lah ekk..
kali nie nak jaga kandungan betul-betul.. 2 kali keguguran wat saye fobia nak ngandung
tapi anak tu anugerah ALLAH kan.. Dia yg memberi dan Dia juga lah yg tentukan pemergiannya.
Saye hanya mampu berusaha..
Insyaallah.

Start today leh makan folic acid.. no  more mercilon.. hehehe
~doakan ekk~


1 comment:

Popular Posts

thanks

javascript:void(0)

Blogroll